Highlight test

Lorem ipsum...

:) 0

Hello Világ!

Már jópárszor megfordult a fejemben, hogy elkezdek egy blogot, de rendszerint elvetettem. Egy próbálkozásom volt rá, az is pont így kezdődött és egészen pontosan egy bejegyzésig el is jutottam vele.

Nem rég (ejh, lassan egy éve…) vettem egy Canon EOS 550D kis barátot, a Fuji Finepix 5500fd mellé és nagy erőkkel el is kezdtem vele játszani. A következő lépés egy 75-300-as objektív volt, majd egy fix 50mm-es. Ez utóbbit annyira megszerettem hogy a télen elkezdtem egy fotós blogot, a 378fix50-et, ahova minden nap egy kép kerül fel (lehetőleg aznap készített). Egy ideig érdekes volt a dolog, de utána kicsit zavaró volt, hogy csak ezzel az objektívvel készített képeket tölthetek fel. Pontosabban tölthetnék, mert mostanában bár hébe-hóba készülnek képek, nem jut idő vagy egyszerűen lusta vagyok feltölteni, ami miatt már szóltak is, hogy nem lesz így jó – de ennek a blognak a céljai között van a dolog helyrehozása is, többek közt azzal, hogy más képeket is fogok ide felrakni.

Azon is gondolkoztam, hogy ha végre egyszer eljutok odáig, hogy elkezdem, akkor egyáltalán magyarul írjam vagy angolul. Végül arra jutottam, hogy miért ne lehetne egyszerre mindkettő? Már ami a szövegeket illeti, de szinte biztos vagyok benne, hogy inkább fotós blog lesz, mint beszédes.

És hát akkor hajrá…